WELKOM OP DE SITE VAN ROMANTIEKE ENZO

let op;

vanaf Zondag 28 Juli tm Zondag 18 augustus genieten wij van onze welverdiende vakantie...zaterdag 24 augustus staan wij dan weer voor u klaar.

Op 1 September zijn wij te vinden op de Nazomer brocantefair in Hulsberg en op 15 September op de oogstfeest bij Hoeve Schettereind in Roosteren

volg facebook voor updates en nieuwtjes:)


           


                                  


"In Amstenrade....op de Hoofdstraat....tegenover het prachtige Kasteel"

Dat zeggen we vaak tegen nieuwsgierige brocanteliefhebbers die ons winkeltje willen bezoeken.

Wij zijn Annelotte & Eric, ook brocanteliefhebbers, schattenzoekers en constant bezig om de winkel te upgraden naar een bepaald niveau wat naar onze beleving steeds weer veranderd. Ook onze smaak is veranderd in de loop van de jaren, maar we houden vast aan onze eigen kracht.

En dat is.....ons zelf blijven, en vooral op zoek gaan naar "oude schatten" waarvan wij weten dat onze klanten deze mooi zullen vinden. 

Ook de betaalbaarheid speelt een grote rol bij de zoektocht naar deze "schatten".

Trots...ook dat zijn we.

Dat we deze drijfveer samen delen en dat onze klanten dat waarderen door al 4 jaar naar Amstenrade te komen voor hetgeen wat wij in onze winkel hebben staan.

"Romantiek Enzo" legt zich toe op het maken van home-made sfeerartikelen voor de brocante-, huiselijke-, en landelijke lifestyle.
Ook oude meubels zoals b.v. brocante kasten, tafeltjes, theekastjes, secretaires etc. krijgen een "nieuw leven".

Onze winkel staat dan ook vol met diverse leuke "hebbedingetjes" en cadeaus in verschillende stijlen die dan ook weer bij verschillende seizoenen passen. Dus kom eens snuffelen in onze brocante winkel..


Openingstijden:

Maandag,Dinsdag en Vrijdag op afspraak 

Zaterdag 11-17 UUR                                                                       


© Copyright 2015 | Realisatie: Website-pakker.nl